Samenwerkingspartners

St. Anna werkt samen met een groot aantal partners om haar cliënten de zorg en ondersteuning te kunnen bieden die ze nodig hebben.

Van ketenpartners tot kennispartners en van collega-instellingen tot belangenorganisaties. St. Anna gelooft in het onderhouden van een sterk netwerk om naast veelvoorkomende vragen ook uitzonderlijke vraagstukken te kunnen beantwoorden.

Binnen Koraal Groep werken wij intensief samen met onze twee collega's op het gebied van de zorg aan mensen met een verstandelijke en lichamelijke beperking, Op de Bies in Landgaaf en Maasveld in Maastricht. Ook Gastenhof, het orthopedagogisch behandelcentrum van Koraal Groep in Limburg is een belangrijke partner.

Enkele belangrijke partners en samenwerkingsverbanden:

Koraal Groep
Koraal Groep

www.koraalgroep.nl
Koraal Groep bestaat uit St. Anna en nog tien andere stichtingen in Noord-Brabant en Limburg die zich richten op mensen met een verstandelijke beperking.

Zuyd Hogeschool
Zuyd Hogeschool

www.zuyd.nl
Zuyd Hogeschool is een instituut voor hoger beroepsonderwijs (hbo) in Zuid-Limburg.

Radboud UMC
Radboud UMC

www.radboudumc.nl
Het Radboud UMC of voluit Radboud Universitair Medisch Centrum is een academisch ziekenhuis in Nijmegen dat samenwerkt met de Radboud Universiteit Nijmegen. Het maakt deel uit van de Nederlandse Federatie van Universitair Medische Centra.

Siza
Siza

www.siza.nl
Siza is een organisatie die zich richt op mensen met een lichamelijke, verstandelijke of meervoudige beperking, niet aangeboren hersenletsel of een aan autisme verwante stoornis. De locaties zijn verspreid over Gelderland en Midden-Brabant.

Wonen Zuid
Wonen Zuid

www.wonen-zuid.nl 
Wonen Zuid is een woningbouwvereniging actief in Midden- en Zuid-Limburg.

 
1 2 3 4
Deel deze pagina op