Werken bij St. Anna

Werken bij St. Anna
Werken bij St. Anna betekent werken vóór en werken mét mensen. Bijzondere mensen die vertrouwen op de professionaliteit van onze medewerkers.

Actuele vacatures
In een grote organisatie als St. Anna komen regelmatig vacatures vrij, waarvoor wij dan op zoek gaan naar nieuwe collega's. Misschien ben jij dat wel? Kijk snel op de Werken bij Koraal-website voor een overzicht van alle actuele vacatures bij Koraal. 

Open sollicitatie
Als er geen openstaande vacatures zijn, kun je altijd een open sollicitatie sturen, door een korte motivatie en je CV aan ons te sturen. Als er voor jou mogelijkheden zijn, nodigen we je zeker uit voor een persoonlijk gesprek.

Werken en leren
St. Anna biedt ook ruimte aan leerlingen en studenten die hun opleiding tot groepsopvoeder deels op school en deels tijdens hun werk op St. Anna volgen. Bovendien kun je ook je stage lopen of afstuderen op St. Anna. Neem gerust contact met ons op, want wij investeren graag in de zorgprofessional van morgen.

Vrijwilligerswerk
Bij St. Anna kun je vrijwilligerswerk doen dat bij je past. Wil jij iets betekenen voor de cliënten van St. Anna? Bekijk op deze website dan eens het onderdeel dat is gericht op vrijwilligers. 

Deel deze pagina op