Waar kun je wonen?

We hebben allemaal recht op een fijne woonsituatie, een plek waar je jezelf thuis voelt en waar je - met de juiste ondersteuning - kunt leven zoals je dat zelf wilt! Daarom biedt St. Anna uiteenlopende vormen van woonondersteuning. Op de centrumlocatie in Heel, maar ook in gewone woonwijken.

Onze woonvormen zijn zoveel mogelijk afgestemd op de specifieke wensen en behoeften van de bewoners. Hierbij houden we altijd rekening met de levensfase waarin een bewoner zich bevindt. Zo hebben we woningen voor kinderen, jongeren, volwassenen én senioren. Daarnaast hebben we veel aandacht voor de richting waarin een bewoner zich wil en kan ontwikkelen. Het woonaanbod van St. Anna varieert van ondersteuning op weg naar zelfstandig wonen tot begeleid wonen én beschermd wonen. Ook is het mogelijk om bij St. Anna te komen logeren.

Denkt u dat St. Anna de juiste woonomgeving kan zijn voor uw zoon, dochter of gezinslid? Dan bekijken we graag met u samen welke woonvorm het beste aansluit op uw specifieke situatie. En hoe uw gezinslid zo prettig en zo zelfstandig mogelijk kan wonen. Nu en in de toekomst.

Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend kennismaken met St. Anna? Neem dan contact op met onze zorgmakelaars Yvonne Curfs of Hilde Smeets.

Deel deze pagina op