Praktische informatie

Op deze pagina vindt u meer informatie over praktische zaken waar bewoners van St. Anna mee te maken krijgen.
Kleding en was
Kleding en was
U kunt ervoor kiezen om zelf de boven- en onderkleding van uw zoon, dochter of gezinslid te wassen. Uiteraard kan St. Anna dit ook voor u verzorgen. Hiervoor vragen we een bijdrage in de kosten. Ander wasgoed, zoals lakens en overig beddengoed, wordt standaard door St. Anna verzorgd. We werken hiervoor samen met een professionele wasserij.
Eten en drinken
Eten en drinken
Elke dag genieten van lekkere en gezonde maaltijden. Bij St. Anna maken we werk van gezonde voeding. Het begint al bij het ontbijt. Elke dag is er vers brood of zijn er verse broodjes. Over de warme maaltijd vindt overleg plaats met de bewoner en met de groep. Uiteraard houden we rekening met dieetwensen en wie dat wil, kan ook in de woning koken. In elke woning staat een praktisch ingerichte keuken.
Schoonmaak
Schoonmaak
Woningen bij St. Anna worden schoongemaakt door het facilitair bedrijf van Koraal Groep, waar St. Anna deel van uitmaakt. Bewoners die dat willen en kunnen, mogen meehelpen bij eenvoudige schoonmaakwerkzaamheden. Het past bij de visie van St. Anna dat wij onze bewoners actief willen betrekken bij het leven van alledag en bij het reilen en zeilen binnen onze organisatie.
Deel deze pagina op